Web Analytics Made Easy - Statcounter

این پژوهش با هدف بررسی مشکلات کیفی به وجود آمده در خودروها در مدت زمان ۶ ماه، به انجام رسیده است. مدت مالکیت هر یک از خودروها هم توسط مشتریان، بین ۱۳ تا ۴۸ ماه بوده است. میزان قابل اعتماد بودن هر خودرو با بررسی تعداد مشکلات فنی به وجود آمده در هر ۱۰۰ دستگاه (PP۱۰۰) سنجیده می شود. طبیعتا هرچه این امتیاز پایین تر باشد، مشکلات فنی کمتر است و خودرو با کیفیت تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودرو X۲۲ Pro با امتیاز عالی ۱۰۳ PP۱۰۰، جایگاه نخست را در میان خودروهای هم سگمنت با خود، به دست آورده است. در حالی که میانگین امتیازات برندهای چینی در این کلاس، ۱۴۳ PP۱۰۰ بوده است. امتیاز کسب شده توسط X۲۲ Pro در این رقابت، نشان از کیفیت بالای محصولات برند MVM دارد. نسل جدید X۲۲ از سال جاری وارد بازار جهانی شده است. تاکنون کشورهایی همچون برزیل، شیلی، پرو، عربستان سعودی و چندی دیگر، میزبان X۲۲ Pro بوده اند. در شیلی، مجموع فروش X۲۲ Pro در ۹ ماه نخست سال میلادی جاری، این محصول را به دومین خودرو پر فروش در بازار این کشور بدل کرده است. همچنین از ماه ژوئن امسال که پای X۲۲ Pro به برزیل باز شد، تا به امروز، همواره فروش آن با رشد صعودی همراه بوده است. این موضوع نشان می دهد که جوانان برزیلی، استایل جذاب و مدرن این کراس اوور را پسندیده اند.

جلو پنجره کهکشانی، نقطه مشترک طراحی تمام محصولات جدید MVM است. چراغ های LED جلو هم جذابیت چهره X۲۲ Pro را کامل کرده اند. در حالی که خطوط بدنه خودرو نیز، اسپرت و پویا به نظر می رسند. در همین حال، وجود تهویه مطبوع الکتریکی، صندلی های چرمی و فضای جادار کابین به راحتی هرچه بیشتر سرنشینان کمک کرده است. علاوه بر آن، X۲۲ Pro در بخش تکنولوژی هم قوی تر از قبل ظاهر می شود. سیستم ESP این خودرو ساخت کمپانی بوش است. نمایشگر ۹.۰ اینچی HMI تعبیه شده داخل کابین هم امکانات خوبی در اختیار سرنشینان می گذارد.

خودرو X۲۲ Pro در آینده ای نزدیک وارد بازارهای اروپا، آفریقا، آسیا، آمریکای جنوبی و سایر نقاط جهان می شود و تجربه راندن یک کراس اوور شیک، امروزی، اسپرت و هوشمند را برای خریداران فراهم می آورد.           

     

کد خبر 640627 برچسب‌ها خودرو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است

آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: از گذشته تا کنون تجارب قیمت‌گذاری دستوری در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که این سیاست در هیچ دوره‌ای جواب نداده است. نه فقط برای خودرو بلکه برای شیر و ماست و لبنیات و لوازم خانگی نیز موضوع نرخ‌گذاری یک سیاست شکست خورده بوده و من تعجب می‌کنم چرا این سیاست درباره خودرو و دیگر کالاها که هزینه‌های ساخت مشخصی دارند ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: معتقدم تعیین قیمت ناشی از عدم تمرکز در سیاست‌گذاری صنعت خودرو است. صنعت خودرو متولی مشخصی ندارد که برای آن ریل‌گذاری کند، نقشه راه توسعه این صنعت را تدوین کند و در اجرا دخالت نداشته باشد. سیاست‌گذار فقط باید نظارت و هدایت کند و اجرا را به شرکت‌های خودروساز بسپارد.
محبی‌نژاد بیان کرد: قیمت کارخانه بعضا ۸۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف مثل نداشتن گواهی‌نامه یا داشتن پلاک فعال از ثبت نام منع شده‌اند. در حالی که ممکن است فردی گواهی‌نامه نداشته باشد و بخواهد از راننده استفاده کند. با حذف این افراد حق مصرف‌کننده ضایع می شود. از آن طرف رانتی به عنوان یارانه سیاه در جامعه توزیع می‌کنیم که کم هم نیست.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مساله قیمت‌گذاری دستوری حل نشود مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد. فقط هر روز بر تعداد کسانی که از کیفیت و قیمت ناراضی هستند افزوده می‌شود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان، ضرر دیگر ناشی از قیمت‌گذاری را متوجه سهامداران بورس دانست و گفت: علاوه بر ضرر خودروسازان و مصرف کنندگان خودرو، مردمی هم که در بورس سرمایه‌گذاری تا در تولید مولد نقش داشته باشند ضرر می‌کتند؛ زیرا وقتی سهام خودروسازان می‌ریزد سهامداران بی‌تقصیر شرکتهای بورسی نیز متضرر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق قطعه‌سازان سر به فلک کشیده است گفت: میانگین زمان مطالبات معوق قطعه‌سازان به بیش از 150 روز رسیده است. قطعه‌سازی که بتواند 120 روزه مطالباتش را بگیرد سراغ نداریم. خودروساز هم  پول ندارد و به شیوه‌های مختلف نقدینگی‌اش از دست می‌رود. در نهایت محصول این شیوه سیاست‌گذاری صنعت خودرو خسران است و بس.

دیگر خبرها

  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • (تصاویر) مزدا آر ایکس ۷؛ زیبای ژاپنی
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • رانندگی خودرو دیزلی با سوخت زیستی
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • ایکس سالانه از کاربرانش پول می‌گیرد!